Panika na aerodromu: ‘Čekao sam let za Zagreb, pogledao oko sebe i ostao u šoku. Bilo ih je posvuda‘

Zamislite da se nalazite na aerodromu, udobno smješteni čekajući poziv za svoj let, kada odjednom primijetite miševe kako oko vas oblijeću

27.10.2023. 23:34
  • Podijeli:
misevi_aerdorom_Frankfurt_foto_TW Cropped-653a5ca67ed6b.webp Foto: Twitter/@FrankYangSG

"Na desetine miševa je bilo svuda unaokolo. I to dok su ljudi još uvijek bili tamo", rekla je osoba koja je prisustvovala tom događaju.

Zamislite da se nalazite na aerodromu, udobno smješteni čekajući poziv za svoj let, kada odjednom primijetite miševe kako oko vas oblijeću. Baš to se dogodilo izvoru Jutarnjeg lista na aerodromu u Frankfurtu dok je čekao let za Zagreb.

On putuje Europom već 30 godina, najčešće preko Frankfurta, ali nigdje  nije vidio ovakav nagli dolazak glodavaca samo nekoliko minuta nakon što su se trgovine i kafići zatvorili", ispričao je izvor koji je zabilježio invaziju miševa pomoću svog mobilnog telefona.

Nakon što su se informacije o invaziji miševa proširile, uprava aerodroma se brzo oglasila na drušvenoj mreži X (Twitter)  povodom ovog incidenta.

Istaknuli su da će poduzeti odgovarajuće mjere kako bi riješili problem i osigurali sigurnost i udobnost putnika.

Pogledajte video sa aerodroma u Frankfurtu:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()