Od lepeze do kišobrana: Do podne "gori nebo", a od podne pljusak

Duvaće slab do umjeren vjetar

01.07.2024. 15:47
  • Podijeli:
pljusak kiša nevreme vladimir šporičić tanjug-666829687dc64.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme, a u poslijepodnevnim časovima naoblačenje sa povremenom kišom, pljuskovima i grmljavinom, te mogućim lokalnim nepogodama.

U prvom dijelu dana biće pretežno sunčano i veoma toplo, a u poslijepodnevnim časovima na sjeverozapadu se očekuje naoblačenje uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom koje će zahvatiti sjeverne krajeve i premještaće se ka istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Moguće su lokalne nepogode uz jak do olujni vjetar, jače padavine u kratkom periodu i mjestimičnu pojavu grada biće najizraženije u široj regiji oko Save, dok na jugu i jugoistoku ostaje suvo do kraja dana.

Duvaće slab do umjeren vjetar, južni i jugozapadni, poslije podne u skretanju na sjeverozapadni, a na sjeveru u poslijepodnevnim i večernjim časovima prolazno jak do olujni udari.

Dnevna temperatura vazduha biće od 30 do 36, u višim predjelima od 26 stepeni Celzijusovih, dok se u večernjim časovima očekuje pad temperature od sjeverozapada.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()