Oglasio se Biden nakon što mu je sin proglašen krivim

Osuđen je za tri optužbe vezane za vatreno oružje u prvom krivičnom gonjenju sina aktuelnog predsjednika SAD

11.06.2024. 21:07
  • Podijeli:
joe biden reuters-663cd35363acf.webp Foto: Reuters

Sin Joea Bidena, Hunter proglašen je krivim za ilegalnu kupovinu pištolja nakon što je sakrio svoju upotrebu droge.

Nakon toga se oglasio i sam predsjednik SAD.

"Kao što sam rekao prošle sedmice, ja sam predsjednik, ali sam takođe i otac. Jill i ja volimo našeg sina i jako smo ponosni na to kakav je čovjek postao. Mnoge porodice čiji su se voljeni borili s zavisnošću razumiju taj osjećaj ponosa, kada vidimo oporavak nekoga do koga nam je jako stalo", naveo je Biden.

"Prošle sedmice sam takođe kazao da ću prihvatiti odluku suda i nastaviti poštovati sudski proces. Hunter sada razmatra ulaganje žalbe, a Jill i ja ćemo uvijek biti tu za njega. Kao i cijela porodica", dodao je.

Podsjećamo, Hunter Biden (54) osuđen je za tri optužbe vezane za vatreno oružje u prvom krivičnom gonjenju sina aktuelnog predsjednika SAD.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()