Odbio drugu bolnicu: Fico se vratio kući, ali još se dugo mora oporavljati

Fico /59/ je pogođen u stomak i u teškom stanju je prebačen u bolnicu u Banskoj Bistrici.

31.05.2024. 22:16
  • Podijeli:
robert fico - 18 april 2024 - profimedia-6645a35ba2cf1.webp Foto: Profimedia

 Slovački premijer Robert Fico otpušten je iz bolnice u Banskoj Bistrici i vratio se kući nakon ranjavanja u atentatu, saopštila je načelnik ove medicinske ustanove Mirijam Lapunikova.

Fico je prebačen u svoju kuću, gdje se još oporavlja od napada, rekla je Lapunikova.

Napadač je pogodio Fica sa četiri metka sa male udaljenosti dok je premijer pozdravljao svoje pristalice nakon sjednice Vlade u gradu Handlova 15. maja.

Fico /59/ je pogođen u stomak i u teškom stanju je prebačen u bolnicu u Banskoj Bistrici. Odmah je podvrgnut operaciji koja je trajala duže od pet časova i još jednoj dva dana kasnije.

Napadač, identifikovan kao Juraj C. /71/, priveden je na licu mjesta i optužen za pokušaj ubistva sa predumišljajem. /

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()