Novinarski helikopter se srušio nadomak Vašingtona, stradali pilot i snimatelj

Istražitelji su danas tragali za dokazima o uzrocima pada helikoptera

21.12.2023. 11:50
  • Podijeli:
helikopter_florida_nesreca_foto-TW Cropped-64ecd8510092d.webp Foto: Twitter/@disclosetv

Helikopter TV stanice VPVI-TV 6 iz Filadelfije srušio se u utorak uveče nedaleko od Vašingtona, tokom povratka sa novinarskog zadatka iz Nju Džersija, a u padu su stradali pilot i kamerman, saopštile su danas lokalne vlasti.

Istražitelji su danas tragali za dokazima o uzrocima pada helikoptera.

Američki mediji su prenijeli da se nesreća dogodila u utorak oko 20 časova po lokalnom vremenu, a policija državnog parka Nju Džersija je saopštila da je obaviještena o nestanku helikoptera sa radara nešto pre 23 sata po lokalnom vremenu, prenosi AP.

Danas popodne, TV stanica VPVI-TV 6 iz Filadelfije je identifikovala pilota kao 67-godišnju Monro Smit iz Glensajda u Pensilvaniji, a fotografa kao 45-godišnjeg Kristofera Doertija iz Orlenda u Pensilvaniji, prenosi Tanjug.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()