Nije bilo spasa! Otac pregazio jednoipogodišnjeg sina u dvorištu

Policija je odmah otvorila istragu a nakon alkotesta utvrđeno je da je otac bio u alkoholisanom stanju sa 1.37 mg/l u krvi.

28.06.2024. 11:16
  • Podijeli:
rumunija hitna profimedia-658074142c940.webp Foto: Profimedia

 Strašna nesreća dogodila se u Botošanima, u Rumuniji, kada je otac ubio svog jednoipogodišnjeg sina u dvorištu porodične kuće.


Kako prenose rumunski mediji, otac je sjeo u kola i pokrenuo automobil ali nije primjetio da se sin nalazi iza vozila.

Muškarac je nastavio sa vožnjom i pregazio dijete. Mališan je zadobio teške povrede i preminuo u bolnici.

Incident se dogodio oko 17.00 časova, a majka je bez razmišljanja uzela dijete sa zemlje i otišla u najbližu zdravstvenu ustanovu u Saveniju.

U međuvremenu, na lice mjesta je stigla ekipa Hitne pomoći sa ljekarom. Dječak je reanimiran 40 minuta, ali povrede su bile fatalne.

"Ovde se dogodilo, automobilom ga je pregazio. Nije on to namjerno uradio, nije želio da ubije svoje dijete. Ima i kćerku od 7-8 godina. Majka je odvela dijete u najbližu bolnicu. Otac je dao izjavu policiji", rekao je svjedok tragedije.

Komšije su u šoku nakon saznanja za tragičan događaj i za muškarca imaju samo riječi hvale.

"Znamo ga kao dobrog čovjeka, vodio me je kod doktra kada je trebalo. Poznavao sam i dječaka, igrao se često napolju. Da li je zaista mrtav?", rekao je drugi komšija.

Policija je odmah otvorila istragu a nakon alkotesta utvrđeno je da je otac bio u alkoholisanom stanju sa 1.37 mg/l u krvi.

Otac je osumnjičeni za ubistvo iz nehata i po završetku uviđaja biće preduzete odgovarajuće zakonske mjere, prenosi "Telegraf".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()