Ministar odbrane SAD u razgovoru sa Zelenskim: Tema hitne potrebe ukrajinske vojske

On je dodao da će SAD zajedno sa saveznicima i partnerima nastaviti da podržavaju "potrebe Ukrajine na ratištu"

22.11.2023. 15:25
  • Podijeli:
Lojd Ostin_Tanjug AP-640722dba234e.webp Foto: Tanjug/AP

Ministar odbrane SAD Lojd Ostin sastao se sa predsjednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim u Kijevu kako bi razgovarali o hitnim potrebama ukrajinske vojske na liniji i dugoročnim zahtjevima za sektor odbrane.

"Bila mi je čast da se danas sastanem u Kijevu sa predsjednikom Zelenskim i da potvrdim nepokolebljivu podršku SAD Ukrajini", napisao je Ostin na platformi "Iks".

On je dodao da će SAD zajedno sa saveznicima i partnerima nastaviti da podržavaju "potrebe Ukrajine na ratištu".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()