McGregor iznio šokantne optužbe na Khabiba zbog terorističkih napada u Dagestanu

O svemu se oglasio i Conor McGregor, Khabibov veliki rival, koji je iznio šokantne optužbe na račun Nurmagomedova

29.06.2024. 13:29
  • Podijeli:
khabib-nurmagomedov-instagram.jpg

Pripadnici terorističke skupine su izvršili napad na sinagogu i pravolasne crkve, a među njima bio je i Gadzhimurad Kagirov, 28-godišnji MMA borac koji je bio pripadnik popularne Eagles MMA dvorane.

Riječ je o dvorani koju vodi ponajbolji UFC borac svih vremena Khabib Nurmagomedov, zbog čega su pojedinci iskoristili priliku da upravo Khabiba povezuju sa terorizmom.

"Terorist nije naš učenik, to je besmislica i nije istina. Da, on je u jednom trenutku odradio trening kamp u našoj dvorani, bio je tu možda nekoliko mjeseci. Ali nikada nije bio dio tima", rekao je Nurmagomedov u izjavi za Sportskeedu.

U međuvremenu je Savezna sigurnosna služba Rusije (FSB) pokrenula istragu, a na društvenim mrežama objavljeni su snimci koji pokazuju pripadnike ove službe kako pretresaju Khabibovu dvoranu.

O svemu se oglasio i Conor McGregor, Khabibov veliki rival, koji je iznio šokantne optužbe na račun Nurmagomedova.

"Conor je bio u pravu", napisao je McGregor, a zatim nastavio:

"Kad bi se u toj terorističkoj dvorani pojavio čovjek koji vrši testove na doping, oni bi ga zatvorili kao taoca i dali bi mu urin nekog od boraca koji je čist, umjesto urina boraca koji su trebali biti testirani. Sve će izaći na vidjelo. Kad sve to dođe na svoje, pratite što će sve izaći u javnost. Postoji video koji prikazuje Khabiba kako ulazi u prostoriju punu ljudi, razbija ju palicom i prijeti svima unutar te prostorije. Sve će biti objavljeno. Mystic Mac", poručio je Conor. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()