Legendarna ruska plivačica uhapšena zbog prodaje narkotika

Prema informacijama lokalne policije, nekadašnja zvijezda sovjetskog sporta posljednje dvije godine živjela u Goi i prodavala drogu strancima

30.04.2023. 21:54
  • Podijeli:
plivanje-bazen-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Bivša olimpijska vicešampionka u plivanju Ruskinja Svetlana Varganova /58/ uhapšena je u Indiji zbog prodaje narkotika, prenosi ruska agencija "RIA Novosti".

Prema informacijama lokalne policije, nekadašnja zvijezda sovjetskog sporta posljednje dvije godine živjela u Goi i prodavala drogu strancima.

Osim Varganove uhapšen je i jedan policajac, a indijski mediji prenose da je kod njih pronađena veća količina narkotika, uključujući LSD, kokain i ulje hašiša.

Lokalna policija tvrdi da je u državi radio međunarodni narko-kartel u kojem je bilo i ruskih državljana.

Varganova je bila prvak svijeta 1982. godine na 200 metara prsnim stilom, te osvajač bronze u štafeti na šampionatu u ekvadorskom Gvajakvilu.

Na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. osvojila je srebrnu medalju na 200 prsno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()