Kamera zabilježila lavinu kako zatrpava planinare

U ovoj nesreći srećom nije bilo povrijeđenih

21.01.2024. 10:20
  • Podijeli:
mountain-4254821-1920-pixabay-lavina-glecer-.jpg

Slovačke kandidate za Gorsku službu spasavanja na treningu je zatrpala lavina, a trenutak kada se to desilo je snimljen.

Društvenom mrežom Facebook kruži nesvakidašnji snimak koji je za dva sata pogledalo više desetina hiljada ljudi. Kamera je uhvatila trenutak kada je spasioce tokom treninga zatrpala lavina.

Lavina se pokrenula u dolini Starolešna na slovačkoj strani Visokih Tatri. Kako javljaju lokalni mediji, tamo su se obučavali kandidati za gorsku službu spasavanja.

U ovoj nesreći srećom nije bilo povrijeđenih.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()