Kako će Grčka glasati o rezoluciji o Srebrenici?

Kako saznaje Telegraf, postoji velika mogućnost da će Grčka glasati za Rezoluciju o Srebrnici

21.05.2024. 20:18
  • Podijeli:
Rezolucija 1244 UN profimedia-64841f0ea23ed.webp Foto: Profimedia

Nakon odluke crnogorskih vlasti da glasaju za rezoluciju o Srebrnici, čime se ovaj događaj karakteriše za genocid, čini se da je došlo do slične odluke grčkih vlasti.

Kako saznaje Telegraf, postoji velika mogućnost da će Grčka glasati za Rezoluciju o Srebrnici.

"Grčke vlasti se pozivaju na crnogorske amandmane i vidi se da je to bila smišljena akcija protiv Srbije i to im je dovoljan razlog da podrže Rezoluciju o genocidu. Poslije izvještaja Dore Bakojani ovo je drugi uzastopni težak udarac koji Grčka zadaje svojoj pravoslavnoj braći", istakao je izvor za Telegraf.

Podsjetimo, vijest da je Vlada Crne Gore donijela odluku da glasa za rezoluciju o Srebrenici u UN, objavio je portal RTCG pozivajući se na neimenovane izvore u Vladi Crne Gore.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()