Joe Biden zamalo pao ulazeći u Air Force One: Oglasio se njegov doktor

Doktor Bijele kuće Kevin O‘Connor u izvještaju je naveo da Joe Biden ima problema s hodom zbog artritisa kralježnice

14.07.2023. 19:30
  • Podijeli:
Biden_avion_pad_foto_TW-64b174dd6ffd5.webp Foto: Twitter/@ABJupital

Američki predsjednik Joe Biden prohodao je otprilike polovicu stepenica koje je povezane s predsjedničkim avionom u Helsinkiju u Finskoj, kada je pogrešno zakoračio i činilo se da se priprema na pad, ali je uspio nekako zadržati ravnotežu.

Joe Biden se okrenuo i mahnuo promatračima u međunarodnom aerodromu Helsinki-Vantaan, dok se Air Force One pripremao za polazak u bazu Andrews nakon posjeta predsjednika nordijskim čelnicima nakon dvodnevnog samita NATO-a u Litvi.

"Ovo je četvrti put da se Biden gotovo povrijedio dok se ukrcavao na avion. U februaru je imao problema s održavanjem ravnoteže kad se vraćao s međunarodnog putovanja iz Poljske, a prošlog mjeseca povrijedio se u Coloradu spotaknuvši se o vreću pijeska", piše New York Post.

Doktor Bijele kuće Kevin O‘Connor u izvještaju je naveo da Joe Biden ima problema s hodom zbog artritisa kralježnice, blagog artritisa stopala nakon prijeloma i blage senzorne periferne neuropatije stopala.

Pogledajte:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()