Jeziva smrt: Bivši muž je skuvao sa supom

Ebi Čo poslednji put viđena je živa u utorak 21. februara

25.02.2023. 16:28
  • Podijeli:
Ebi Čo_model_foto_YT-63fa273a8b2dd.webp Foto: YouTube

Dvadesetosmogodišnja Ebi Čo čuveni hongkonški model brutalno je ubijena od strane svog bivšeg supruga, a javnost je šokiralo to što je njeni telo pronađeno raskomadano i ostavljeno svuda po kući.

Hongkonški mediji javili su da je osumnjičeni uhapšene, ali ne samo on nego i njegovi rođaci koji su učestvovali u ovom brutalnom zločinu.

Ebi Čo poslednji put viđena je živa u utorak 21. februara.

Policija je do užasnog otkrića došla u kući u selu Lung Mei, selu pored plaže, udaljenom oko pola sata vožnje od centra grada.

Nakon što su u petak popodne provalili u kuću koju je iznajmio njen bivši svekar, policajci su otkrili dve noge u frižideru, kao i žrtvinu ličnu kartu, kreditne kartice i druge stvari, rekao je policijski nadzornik Alan Čung.

Ljudsko tkivo pronađeno je u loncima sa supom, dok glava, trup i ruke žrtve nisu bili na licu mesta.

Nakon potrage širom grada, policajci su uhapsili Ebinog bivšeg muža, a privedeni su i njegovi roditelji i brat, prenosi SCMP.

U stanu su pronađeni alati koji se koriste za komadanje ljudskih tela, uključujući mašine za mlevenje mesa, motorne testere, duge kabanice, rukavice i maske.

Čung je rekao da je kuću iznajmio Ebin bivši svekar pre samo nekoliko nedelja.

Policija je saopštila samo da je žena bila 28-godišnja manekenka sa prezimenom "Čoi", ali je od tada South China Morning Post identifikovala kao Ebi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()