Jak zemljotres pogodio Filipine

Zemljotres je zabilježen u gradu Calayan, javila je državna filipinska novinska agencija, prenio je Filipinski institut za vulkanologiju i seizmologiju

04.10.2023. 09:49
  • Podijeli:
zemljotres_iran_anadolija3-63f47ccdcaaf6.webp Foto: Anadolija

Zemljotres jačine 6,2 stepena po Richterovoj skali pogodio je u srijedu sjever Filipina, saopćile su vlasti, javlja Anadolija.

Zemljotres je zabilježen u gradu Calayan, javila je državna filipinska novinska agencija, prenio je Filipinski institut za vulkanologiju i seizmologiju.

Zemljotres sa epicentrom 22 kilometra sjeverozapadno od ostrva Dalupiri, pogodio je region oko 11.35 sati po lokalnom vremenu.

Nije bilo izvještaja o materijalnoj šteti ili ljudskim žrtvama.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()