Izrael uništio neidentifikovani leteći objekat

Neidentifikovani objekat su oborili izraelski ratni avioni na otvorenom polju

03.04.2023. 15:18
  • Podijeli:
F-16_borbeni avion_Foto Pixabay-1667577851622.webp Foto: Pixabay

Izraelska vojska saopštila je kasno u nedelju da je u zračnom prostoru Izraela uništila “neidentifikovani leteći objekat” iz Sirije, prenosi Anadolija.

Neidentifikovani objekat su oborili izraelski ratni avioni na otvorenom polju, navodi se u saopštenju vojske.

Taj potez je uslijedio nakon što je Izrael u petak izveo zračne napade u predgrađima sirijske provincije Damask, u kojima su poginula dva pripadnika iranske Islamske revolucionarne garde.

Glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Irana Nasser Kanani izjavio je da njegova zemlja “zadržava pravo da odgovori u odgovarajuće vrijeme i na odgovarajućem mjestu”.

Izrael je u više navrata izvodio napade na građanskim ratom pogođenu Siriju, ciljajući na snage odane režimu Bashara al-Assada i njemu lojalne grupe povezane s Iranom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()