Glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov: “Republika Srpska nije država, već entitet”

“Srbi su naša braća i sestre. Srbi su herojski narod. Njima treba aplaudirati. Posebno Srbima iz Republike Srpske”, izjavio je portparol Kremlja

06.03.2024. 13:05
  • Podijeli:
peskov-anadolija.jpg

Dmitri Peskov, glasnogovornik Kremlja danas je govorio o Republici Srpskoj na Svjetskom omladinskom festivalu u Sočiju.

“Srbi su naša braća i sestre. Srbi su herojski narod. Njima treba aplaudirati. Posebno Srbima iz Republike Srpske”, izjavio je portparol Kremlja te nastavio:

“Republika Srpska nije država, već entitet, ali to ne znači da nije narod”, istakao je on, prenosi RTRS.

On je rekao da su Srbi narod koji svi treba da poštuju.

Peskov je podsjetio da je nedavno predsjednik Rusije Vladimir Putin imao sastanak sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

“Putin je u potpunosti podržao Dodika”, naglasio je Peskov.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()