Strašno: Pogledajte prizore superćelijske oluje u Trebinju i Bileći

Kao u filmu strave

02.07.2024. 14:17
  • Podijeli:
nevrijeme trebinje hercegovina meteo-6683ea5d5288b.webp Foto: Hercegovina.meteo

Trebinje i njegovu okolinu rano jutros zahvatilo je jako nevrijeme koje je ovom kraju nanijelo velike štete.

Olujni vjetar je, uz jaku kišu, lomio drveće, dizao crijep sa krovova kuća i zgrada, kidao stubove od struje, a oštećeno je i nekoliko automobila.

Najjači udari vjetra dostizali su 100 kilometara na čas, a dijelovi Trebinja ostali su bez struje.

Snimci nevremena koji su objavljeni na društvenim mrežama, najbolje dočaraju razmjere ove kataklizme.

U jednom od snimaka na stranici Hercegovina meteo objavljen je snimak dolaska oluje u Trebinje, koja, kako je neko primijetio, izgleda kao prizor iz horror filma.

Snimak iz Bileće, kako se navodi na ovoj stranici, donosi apokaliptične prizore superćelijske oluje u toj opštini. Vjetar je, ističe se, dostizao uraganske udare.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()