Sjajne vijesti: Ryanair produžuje letove Solun-Sarajevo

Linija će ukupno imati 26 povratnih letova

21.04.2024. 14:01
  • Podijeli:
ryanair sarajevo facebook-660bf6cf3991f.webp Foto: Facebook

Ryanair je trebao operisati liniju Solun-Sarajevo do 28.avgusta. No, kako saznaje zamaero, kompanija će tu liniju produžiti do do 29.septembra.

Linija se pokreće 3.jula, a letovi će se odvijati srijedom i subotom, no od 5.avgusta ponedjeljkom i srijedom, da bi se 31.avgusta vratila na srijedu i subotu.

Zbog toga će u zadnjoj sedmici osmog mjeseca linija imati čak tri sedmična polaska (ponedjeljak, srijeda i subota).

Linija će ukupno imati 26 povratnih letova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()