Veliko nevrijeme pogodilo Hrvatsku

Veliko nevrijeme je u četvrtak zahvatilo područje Bjelovarsko-bilogorske, Osječko-baranjske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije

16.09.2022. 07:15
  • Podijeli:
Nevrijeme Cazma_MUP.jpg Foto: MUP Hrvatske

Materijalna šteta je nastala na mnogim objektima, povrijeđena je jedna djevojčica, a pogođena područja imaju problema sa strujom.

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić izjavio je da će svakako proglasiti elementarnu nepogodu i da su, pored Čazme, zabilježene velike štete i na području grada Grubišnog Polja i općine Berek te da su moguće i u još nekim općinama i gradovima te županije.

Velika materijalna šteta nastala je na krovovima obiteljskih kuća, poslovnih objekata, vozilima te osnovnoj školi, a zbog oštećenja dalekovoda došlo je do prekida u opskrbi električnom energijom. Nevrijeme praćeno vjetrom, tučom te kišom zahvatilo je i područje Grubišnog Polja, gdje je uzrokovalo materijalnu štetu na objektima i vozilima.

Kako su javili građani, jak vjetar nosio je krovove, čupao stabla i prevrtao kamione, a dijelovi grada su vez električne energije zbog kvarova na dalekovodu.

Grom je jučer udario i u avion Croatia Airlinesa koji je letio iz Dubrovnika u Zagreb, no sigurnost putnika nije ugrožena i avion nije oštećen, kazali su iz te aviokompanije. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()