Tuga u Srbiji! Preminuo mladić, iza njega ostao dvogodišnji sin

Njegova porodica se nadala da će uspjeti da pobijedi.

21.10.2023. 12:47
  • Podijeli:
svijeca dan zalosti foto Pixabay-64342604623e1.webp Foto: Pixabay

Darko L. (22) koji je povrijeđen u fabrici u Obrenovcu 18. oktobra izgubio je bitku za život, saznaje Telegraf.rs

Naime oko dva sata poslije ponoći 18. oktobra došlo je do nesreće u proizvodnom pogonu kada je jedan radnik poginuo, a Darko je bio u kritičnom stanju i ljekari su mu se herojski borili za život. Ipak, mladić nije izdržao, preminuo je sinoć.

Do nesreće je došlo kada je tokom rada na mašini "Tocilo" došlo do pucanja kamena i povijređena su dvojica radnika. G. C. (43) je preminuo u Domu zdravlja u Obrenovcu.

Darko se borio za život. Njegova porodica se nadala da će uspjeti da pobijedi.

"On je dijete, ima 22 godine. Ima dijete od dvije godine", pričao je kroz suze član Darkove porodice.

Podsjetimo, istraga nesreće je u toku, a iz kompanije u kojoj se dogodila rekli su da se takva nesreća dosad nije dogodila u drugim zemljama.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()