Tragedija u Istri: Preminula petogodišnjakinja

Djevojčica se još tokom večeri nije osjećala dobro, no što se tačno dogodilo

12.07.2023. 12:22
  • Podijeli:
Slovenija hitna pomoć shutterstock-6477546607555.webp Foto: Shutterstock

U Medulinu je preminula djevojčica iz Češke. Hitna medicinska pomoć pozvana je u apartman turista iz Češke, kako se doznaje, no petogodišnjakinji nisu uspjeli pomoći.

Istarska policija zaprimila je jutros oko 6:05 sati dojavu hitne medicinske pomoći da je u Medulinu potrebna ljekarska pomoć djetetu. Unatoč naporima zdravstvenih djelatnika, dijete je preminulo te je prevezeno u pulsku bolnicu radi obavljanja obdukcije.

Kako prenosi Dnevnik.hr, riječ je o turistima iz Češke koji su odsjeli u apartmanu, a pomoć su zatražili za djevojčicu od pet godina.

Prema prvim informacijama, djevojčica se još tokom večeri nije osjećala dobro, no što se tačno dogodilo, bit će poznato nakon što policijski službenici utvrde okolnosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()