Svuda ih ima, ne znaju šta da rade: Porodica iz Srbije u kući otkrila leglo zmija

Kažu da ne znaju kome da se obrate zbog ovog problema, jer sve koje su kontaktirali tvrde da nije u njihovoj nadležnosti

31.08.2023. 12:30
  • Podijeli:
zmije_Srbija-kuca_foto-citatelj Cropped-64f04214f1b08.webp Foto: Čitatelj/N1

Porodica koja živi u mjestu Begeč u blizini Novog Sada u Srbiji otkrila je u svojoj kući leglo zmija.

Kako piše N1.rs, zmije su se pojavile u subotu i do sada ih je ta porodica našla više od desetak u kući.

Kažu da ne znaju kome da se obrate zbog ovog problema, jer sve koje su kontaktirali tvrde da nije u njihovoj nadležnosti.

"Ne znamo gde je žarište, nalazimo ih u svim prostorijama. Sve koje smo zvali se ograđuju. Ne znamo šta da radimo, bojimo se da uđemo u sopstvenu kuću. Zvali smo sve moguće ustanove i organizacije: Zoo higijena, Pokrajinska zaštita građana, komunalna policija, organizacije, vatrogasci, gradska uprava… Svi se ograđuju sa izgovorom da to nije u njihovoj nadležnosti i da se ne bave rješavanjem te vrste problema", navela je u pismu porodica iz Begeča.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()