Sjajna vijest za cijeli region: Uspostavljena direktna aviolinija Beograd - Chicago

Direktna veza sa Amerikom

17.05.2023. 08:04
  • Podijeli:
air srbija ex yu aviation-64646e6ba1ab3.webp Foto: Ex-Yu Aviation

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD u Beogradu, Christopher Hill, svečanim presjecanjem vrpce na aerodromu “Nikola Tesla”, rano jutros su zvanično otvorili prvi let nacionalne aviokompanije Air Srbija za Chicago.

"Ovo je važan i veliki dan za nas, ovdje ima mnogo novinara koji nisu ni rođeni kada je prestao da postoji let između Beograda i Chicaga prije 31. godinu. Danas je “Air Srbija” jedina kompanija u regionu kojom možete da letite u dva velika američka grada – New York i Chicago. Ne postoji ni bolja kompanija, ni bolji grad za vezu sa SAD. Ako pogledate vrijeme u koje polijeće avion, razumjet ćete da on stiže u Chicago u najbolje vrijeme – rekao je Vučić.

"Od Chicaga do Beograda leti se manje od 10 sati, a od Beograda do Chicaga nešto manje od 11 sati. To je nevjerovatna ušteda u vremenu, kada nema presjedanja, 8.000 kilometara pređete za tako kratko vrijeme – istakao je Vučić, i dodao da je let Chicago-Beograd popunjen sve do 3. juna, a da za let Beograd-Chicago ima još puno mjesta.

Uspostavljanje direktne aviolinije između Beograda i Chicaga donijeti će mnoge pogodnosti kako Beogradu i Chicagu, tako i cijeloj regiji. Direktna aviolinija će olakšati putovanje i brojne bh. dijaspore, eliminirajući potrebu za presjedanjem ili dugim putovanjem.

Ova nova ruta će im olakšati posjete porodicama i prijateljima, jer će imati brži i praktičniji pristup putovanju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()