Saobraćajna policija reagovala: Kažnjen vozač koji je na auto-putu vozio 80 km/h više od dozvoljenog

U saopštenju se navodi da je testom na drogu uzvrđeno da je 28-godišnji vozač bio pod dejstvom benzodiazepina

20.10.2023. 14:25
  • Podijeli:
Brza vožnja_Foto Pixabay-647f1b6698a61.webp Foto: Pixabay

Saobraćajna policija zaustavila je noćas, oko 38 minuta iza ponoći, vozača automobila koji se kretao brzinom od 156,8 kilometara na čas na auto-putu Beograd-Niš na teritoriji Voždovca, na dijelu gdje je ograničenje 80 kilometara na čas.

''Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja dvadesetosmogodišnjeg vozača automobila 'porše kajen', koji je noćas oko 00.38 časova, na auto-putu Beograd - Niš, na teritoriji Voždovca, upravljao brzinom od 156,8 kilometara na čas, na dijelu gdje je ograničenje 80'', saopšteno je danas iz MUP-a.

U saopštenju se navodi da je testom na drogu uzvrđeno da je 28-godišnji vozač bio pod dejstvom benzodiazepina.

''Kako je droga testom utvrđeno, vozač je bio pod dejstvom benzodiazepina, a daljom provjerom je ustanovljeno da je imao probnu vozačku dozvolu i da je upravljao vozilom koje ima snagu motora veću od dozvoljene'', dodaje se.

MUP je saopštio da je vozač zadržan u službenim prostorijama policije i da će protiv njega biti podnijete odgovarajuće prijave.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()