Radoičić izašao iz vlasništva nad firmama u Srbiji

Zvanična odluka

10.10.2023. 19:30
  • Podijeli:
milan radoicic yt-6516c24f42ef0.webp Foto: Youtube/Printscreen/@RadioSlobodnaEvropa

Milan Radoičić, koji je preuzeo odgovornost za napad na kosovsku policiju u selu Banjska, izašao je iz vlasništva nad firmama u Srbiji, objavljeno je na sajtu Agencije za privredne registre (APR), prenosi RSE.

Kako se navodi, Radoičić je 40 posto svog udjela u vlasništvu nad firmom "Inkop" prebacio na svoje poslovne partnere Zvonka Veselinovića i njegovog brata Žarka.

"Inkop" u svom vlasništvu ima nekoliko kćerki firmi koje su u proteklom periodu dobijale unosne poslove iz budžeta Srbije, kao i vrijednu imovinu u opremi i nekretninama.

I prije napada na kosovsku policiju 24. septembra, što je u Prištini označeno kao teroristički akt, vlasti Kosova su Milana Radoičića povezivale sa kriminalnim aktivnostima.

U vezu sa kriminalom je na Kosovu dovođen i Zvonko Veselinović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()