Proširena istraga, pretražuje se rijeka! Peti dan kako niko ne zna gdje Danka

Helikopteri Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nadlijeću širu oblast mjesta nestanka devojčice.

30.03.2024. 21:43
  • Podijeli:
potraga za nestalom dankom ilić u banjskom polju kod bora, danka ilić - 27 mart 2024 - foto Tanjug Vladimir Šporčić (4)-6603d35550b72.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Petog dana od nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora potraga je proširena i spasilačke ekipe pretražuju dio Brestovačke rijeke, u blizini vikend-naselja Banjsko polje, javio je RTS.

Helikopteri Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nadlijeću širu oblast mjesta nestanka devojčice.

Policija nastavlja operativni rad, provjerava sve informacije i saznanja.

Policijske patrole u nešto manjem broju nego prethodnih dana obezbjeđuju mjesto odakle je Danka nestala, dvorište, pojate i kuće njene babe i dede.

Nakon Dankinog nestanka, u utorak, 26. marta, u Srbiji je prvi put pokrenut sistem "Pronađi me!" koji je namijenjen za hitno obavještavanje javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica.

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara, a u slučaju bilo kakvih saznanja i informacija potrebno je obavijestiti policiju na broj telefona 192.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()