Pogledajte kako HDZ-ovka brani Plenkovića kao robot, novinaru je to bilo sumanuto

Ona je uglavnom govorila o "zlim mostovcima" i njenom briljantom stranačkom šefu i premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću

06.07.2023. 00:30
  • Podijeli:
Majda_Buric_Plenkovic_foto_TW-64a688e3c3503.webp Foto: Twitter/@DomagojNovokmet

Na društvenim mrežama kruži snimak javnog ulizivanja zastupnice Hrvatske demokratske zajednice u Hrvatskom saboru Majde Burić.

Naime, Burić je u razgovoru za N1 upitana o najnovijoj aferi preprodaje plina u centru koje je državni gigant HEP, firma koju kontrolira HDZ-ov kadar, odgovarala na pitanja kao robot.

Ona je uglavnom govorila o "zlim mostovcima" i njenom briljantom stranačkom šefu i premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću.

"Aferu su stvorili Mostovci i njima slični ljudi, oni su ti koji hodaju okolo i straše narod. Nije me strah za našeg premijera koji vodi vrlo odgovornu i ozbiljnu politiku za cijelu Hrvatsku", kazala je Burić kojoj ovo nije prvi put da se javno ulizuje šefu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()