Pijani mladić greškom sjeo u tuđi auto i odvezao se kući

Kako je policija objavila, žena je ključeve je ostavila u bravi

06.11.2023. 17:20
  • Podijeli:
gorivo-hrvatska-anadolija.jpg

Na benzinskoj pumpi u Krapini 26-godišnji muškarac pod dejstvom alkohola umjesto u svoj sjeo je u tuđi automobil i odvezao se kući.

Incident se dogodio juče, a Krapinsko-zagorska policija, saopštila je danas da su mladića nakon sat vremena pronašli u vozilu u dvorištu porodične kuće, a testom je utvrđeno da je imao 1.63 promila alkohola u krvi.

U nedjelju rano ujutro žena je stala na benzinsku pumpu kako bi natočila gorivo. Kad je završila, otišla je platiti, ali automobila više nije bilo!

Kako je policija objavila, žena je  ključeve je ostavila u bravi.

U auto je sjeo 26-godišnjak i odvezao se.

Policija ga je sat vremena kasnije zatekla na dvorištu porodične kuće u automobilu kojeg je uzeo s benzinske. Izmjerili su mu 1,6 promila.

Rekao im je da se zabunio i sjeo u krivi automobil koji su vratili vlasnici.

Mladića su odvezli u prostorije policije gdje je bio do otriježnjenja.

Protiv njega su podnijeli optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 199., Zakona o sigurnosti saobraćaja na cestama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()