Par svingera stigao u Hrvatsku i pohvalio se videom: Dijeljenje partnera naša je strast

"Sretni svingeri u Hrvatskoj, na odmoru smo", stoji uz video koji su podijelili Summer i Marc na Tik Toku

08.05.2023. 12:03
  • Podijeli:
svingeri_Hrvatska_foto_TikTok-6451f395832d6.webp Foto: TikTok/mrandmrsswing98

Svingerski bračni par je iz Engleske doputovao u Hrvatsku te su se pohvalili videom s Jadranske obale koji je pogledalo gotvo dva miliona ljudi.

"Sretni svingeri u Hrvatskoj, na odmoru smo", stoji uz video koji su podijelili Summer i Marc na Tik Toku.

@mrandmrsswing98 #swingers #croatia #happyvibes #fyp #viral @swinger couple @Swingingcouple @SummerSwings @SummerRoseXoX @🌶Spicy_gym🌶 ♬ i think you know where is about to go - Ivanna

Par nije tačno otkrio gdje se nalazi, a podijeli su i kratki video u kojem su otkrili da idu na svingerski party.

"U braku smo 23 godine i obožavamo svingati. Dijeljenje partnera naša je strast", objasnili su na TikToku svojim pratiteljima kojih ima oko 40 hiljada.

Supružnici se međusobno iznenađuju s novim partnerima, no pratitelji u komentarima nisu oduševljeni.

@mrandmrsswing98 #swingerslifestyle #fyp #hotel #happyvibes #couplegoals @swinger couple @🌶Spicy_gym🌶 @Swingingcouple @SummerRoseXoX @Alice ♬ original sound - Mr&MrsSwing

"Ne mogu vjerovati da par tih godina tako živi, jako čudno i ljigavo", pisali su jedni, dok drugi ne vide problem u njihovom načinu života.

"Mogu činiti što žele, oni ovakvim životom ne štete nikome", samo je jedno od mišljenja koje je podijeljeno u komentarima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()