Novi predsjednik Skupštine Crne Gore: Mandić će pozvati opoziciju na razgovore o popisu

Tražimo rješenja, prihvatamo sve dobre predloge i sugestije, a i mi smo zainteresovani da popis bude iskontrolisan

02.11.2023. 17:30
  • Podijeli:
andrija mandić, oktobar 2023 - AP Photo Risto Bozovic tanjug (1)-65422d7a48aa5.webp Foto: AP Photo/Risto Bozovic/Tanjug

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić izjavio je da će danas pozvati predstavnike opozicionih partija kako bi razgovarali o popisu stanovništva.

Mandić je naveo da je o ovom pitanju razgovarao sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem.

"Tražimo rješenja, prihvatamo sve dobre predloge i sugestije, a i mi smo zainteresovani da popis bude iskontrolisan", naglasio je Mandić.

On je dodao da je njegova misija da miri Crnu Goru i da se nađe zajednički jezik o određenim pitanjima.

"Ne možemo se složiti o svim pitanjima, ali možemo o nekim. Vidimo da je čovječanstvo na ivici oružanog sukoba i kako se velike sile pokreću. Mi kao mala zajednica i mala država treba da pronađemo način da funkcionišemo jedni sa drugima. Možemo da se primaknemo jedni drugima i pronađemo formulu da sačuvamo mir u Crnoj Gori", istakao je Mandić.

Vlada Crne Gore odgodila je popis stanovništva, domaćinstava i stanova za 30. novembar.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()