Nikome nije jasno šta radi vozač kombija?!

Snimka prikazuje zbunjenog vozača koji ni sam ne zna gdje je krenuo

23.01.2023. 08:09
  • Podijeli:
kombi_Zagreb_foto_TW-63c9a501d0f3c.webp Foto: Twitter

Na Twitter stranici "Dashcam Croatia" objavljen je video koji je poslao pratitelj, a snimka prikazuje zbunjenog vozača koji je na Zagrebačkoj aveniji izazvao pomutnju.

Vozač je snimio kombi koji je bio ispred njega na skretanju za zagrebačko naselje Voltino. Na semaforu je bilo crveno, a kombi stoji nasred raskrižja i kreće u krivom smjeru.

Ali, odjednom stane usred raskrižja i zatim se u cijelom haosu okreće, odlazeći u smjeru u kojem vjerovatno nije niti planirao otići.

"Kako ovo objasniti?" napisali su na stranici koja objavljuje snimke s hrvatskih i stranih saobraćajnica, piše Index.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()