Arsenal otkupio ugovor Davida Raye

Španski čuvar mreže je prošlu sezonu proveo u londonskom klubu na pozajmici, gdje je ostavio dobar utisak, tako da se ovakav potez mogao i očekiva

05.07.2024. 14:07
  • Podijeli:
David Raya reuters-6635e959e2a93.webp Foto: Reuters

Arsenal je aktivirao otkupnu klauzulu i kupio za 27 miliona funti golmana Davida Rayu od Bretforda.

Španski čuvar mreže je prošlu sezonu proveo u londonskom klubu na pozajmici, gdje je ostavio dobar utisak, tako da se ovakav potez mogao i očekivati.

On nije krio zadovoljstvo povodom potpisivanja ugovora sa Arsenalom.

„Poslije godinu dana provedenih na pozajmici konačno mogu da kažem da sam član Arsenala i u narednim godinama. Uzbuđen sam onim što budućnost donosi, ali uvijek živim u sadašnjosti“, rekao je Raya .

Španski golman je prošle sezone odigrao 41 utakmicu za Arsenal u svim takmičenjima, na 20 utakmica nije primio gol.

Raya je u Premijer ligi na 16 mečeva sačuvao mrežu londonskog kluba što mu je donijelo priznanje za najboljeg golmana u Engleskoj.

On se trenutno nalazi sa reprezentacijom Španije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()