Neodgovoran vozač: Pijan i bez vozačke upravljao automobilom pa sletio sa puta

Nezgoda se dogodila u subotu oko 18.30 sati na dionici lokalne ceste između Gornje Bukovice i Gornjeg Viljeva

19.09.2023. 12:26
  • Podijeli:
Vozač_vožnja_pivo_vožnja pod dejstvom alkohola_Foto Pixabay-64d8ed19afcdd.webp Foto: Pixabay

Stotinjak vozača odlučilo je "popuniti" državni budžet pijanom vožnjom tokom vikenda u svih pet županija u Slavoniji i Baranji. Među njima izdvaja se lice (47) koje je bez vozačke dozvole u pijanom stanju sa automobilom sletjelo s puta.

S obzirom na to da je većina kazni veća od hiljadu evra, veliki je to dodatak državnom budžetu.

Izdvaja se slučaj 47-godišnjaka koji je zbog pijanstva sletio automobilom s puta u kanal, pri čemu su on i 56-godišnji saputnik lakše povrijeđeni.

Nezgoda se dogodila u subotu oko 18.30 sati na dionici lokalne ceste između Gornje Bukovice i Gornjeg Viljeva.

Policija je nakon dojave o nesreći izišla na teren i obavila uviđaj. Odmah je bilo jasno da je vozač automobila pijan, a to je potvrdio i alkotest, koji je pokazao kako 47-godišnjak u krvi ima visokih 3.09 promila.

A onda je počelo nizanje prekršaja; 47-godišnjak je vozio neregistrovan i neosiguran automobil, i to prije sticanja prava na upravljanje.

Ljekarska pomoć pružena je i njemu i suvozaču, prenosi "Glas Slavonije". Predložena novčana kazna je oko 3000 evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()