Mladić podlegao povredama: Sumnja se da ga je majka zapalila

“Nema više našeg Ace. Gotovo je. Izgubio je bitu za život”,

08.12.2023. 11:29
  • Podijeli:
Aleksandar Tomin-6572efe4a6a29.webp Foto: FACEBOOK

Dvadesetšestogodišnji Aleksandar Tomin iz Srpske Crnje koga je navodno zapalila majka Smilja M. (44) preminuo je rano jutros u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu nakon sedam dana mukotrpne borbe za život.

On je podlegao ranama koje je zadobio kada ga navodno majka polila benzinom i zapalila u kući svog emotivnog partnera Lj. Š. (58) i gdje je tom prilikom zadobio opekotine na preko 50 odsto tijela, javlja “Blic”.

Smilji M. određen je pritvor nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi gdje je osumnjičena izjavila da ona to nije uradila već da se povrijeđeni mladić sam polio benzinom.

Informaciju da je Aleksandar preminuo “Blic” je dobio i iz porodice nesrećnog momka gdje su kroz suze rekli da su u šoku i da ne mogu da pričaju.

“Nema više našeg Ace. Gotovo je. Izgubio je bitu za život”, rekli su kratko.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()