Mališan rasplakao Balkan: "Želim da moj brat ozdravi i nestane tumor sa mozga”

Neophodno je da se u najkraćem roku prikupi iznos potreban za nastavak liječenja i planiranu operaciju.

26.01.2024. 17:47
  • Podijeli:
želja dječaka-65b3dc08c2a20.webp Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Saši Čejkiću (2000.) hitno je potrebna pomoć dobrih ljudi.

Saši je dijagnostikovan zloćudni tumor mozga sa pratećom dijagnozom: Idiopatska žarišna epilepsija i epilepsijski sindromi sa žarišnim napadom, kao posljedica tumora.

Prvi simptomi bolesti počeli su da se pojavljuju od juna 2023. godine u vidu povremenih kriza svijesti i dva epileptična napada koja su se desila u razmaku od mjesec i po dana, a MSCT endokranijuma potvrdio je prisustvo veće tumorske promjene koja odgovara subakutnoj-hroničnoj ishemiskoj leziji parijetalno desno.

Obzirom na položaj i veličinu tumora, a nakon epileptičnog napada koji se desio 04.11.2023. godine, potrebno je da Saša što prije obavi operativno liječenje tumora na mozgu u inostranstvu.

 

 

Neophodno je da se u najkraćem roku prikupi iznos potreban za nastavak liječenja i planiranu operaciju. Saša se ovim putem obraća svim ljudima dobre volje da mu pomognu svojim donacijama kako bi pobijedio u svojoj borbi za život.

Takođe, na emotivan način, svim ljudima dobre volje, obratio se i Sašin mlađi brat.

Njegova poruka, topi i kamena srca.

“Želja. Želim da moj brat ozdravi i nestane tumor sa mozga”, napisao Sašin sedmogodišnji brat.

Sredstva su potrebna za nastavak liječenja, liječenje u inostranstvu, hemoterapije, lijekove, specijalističke preglede, fizikalne terapije, kao i za putne troškove i troškove smještaja u toku liječenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()