Kruzer na Jadranu u velikim problemima s vjetrom: “Užas, samo da se ne prevrne…”

A jeziv snimak iz Bokokotorskog zaliva na Instagram stranici “montenegrin.beauty” pokazuje da je vjetar, sudeći udarima vjetra po boku broda i te kako snažan

29.11.2023. 09:05
  • Podijeli:
Kruzer_CG_Jadran_foto_Instaghram Cropped-6566df4aed1fa.webp Foto: Instagram/montenegrin.beauty

Video snimak kruzera koji nagnut plovi unutar Bokokotorskog zaliva u Jadranskom moru, šokirao je korisnike društvenih mreža. Zbog najavljenog nevremena u Crnoj Gori danas je na snazi narandžasti meteoalarm, zbog čega se pored obilne kiše i jakih pljuskova, očekuje i olujni južni vjetrovi.

A jeziv snimak iz Bokokotorskog zaliva na Instagram stranici “montenegrin.beauty” pokazuje da je vjetar, sudeći udarima vjetra po boku broda i te kako snažan.

“Ovo je Južni vjetar! Šalu na stranu, najavljeni su jaki udari južnog vjetra, a možete vidjeti i kako to izgleda na djelu”, stoji u opisu videa na pomenutoj Instagram stranici.

Kako se vidi na snimku, ogroman putnički brod se uslijed jakog vjetra nagnuo na lijevi bok i bio je prinuđen da tako plovi duže vrijeme. U jednom trenutku međutim, uspio je malo da se ispravi, ali zbog vjetra koji nije odustajao i dalje je nije uspijevao u potpunosti da se vrati u normalni položaj.

“Užas, samo da se ne prevrne”, “Baš se čudim da ovi brodovi ulaze u Kotor i na Jadransko more kad se zna da je loše vrijeme ili dolazi loše vrijeme”, “Naravno da su putnici platili i planirali da putuju da vide Crnu Goru ali zašto da se rizikuju životi naroda i da se slome ovi brodovi? Niko ne pobjeđuje protiv oluje ili prirode”, “Aman više, ne dovodite brodove i ljude u opasnost”, bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()