Kazna ogromna: Amerikanac u Srbiji vozio brzinom od preko 200 kilometara na čas

Sudija za prekršaje izrekao mu je novčanu kaznu od 160.000 dinara (1.356 evra) i meru zabrane upravljanja automobilom od devet meseci.

21.02.2024. 16:10
  • Podijeli:
policija srbija mup srbije-6537a00a2bc17.webp Foto: MUP RS

Američki državljanin (68) je na putu Deč–Ašanja u opštini Pećinci vozio "audi" brzinom od 209,3 kilometra na čas na dionici gde je dozvoljena brzina 80 kilometara.

Međutim, ni nakon što je zaustavljen zbog prekoračenja brzine od oko 130 kilometara na čas, Amerikanac nije posustajao sa kršenjem propisa.

U mestu Ašanja ponovo je zaustavljen, jer je vozio 132,8 kilometara na čas.

Vozač "audija" time je za 82,8 kilometara na čas prekoračio ograničenje brzine od 50 kilometara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Sudija za prekršaje izrekao mu je novčanu kaznu od 160.000 dinara (1.356 evra) i meru zabrane upravljanja automobilom od devet meseci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()