Kafa 6 KM, mineralna voda čak 14: I u crnogorskom ljetovalištu vrtoglave cijene

‘Ni u Rimu espresso ne košta 3 eura’, ‘Ovo je klasično udaranje po ušima’, ‘Šljiva skuplja nego Burbon’, samo su neki od brojnih komentara

28.05.2024. 20:40
  • Podijeli:
Tivat Pixabay-65204915425c3.webp Foto: Pixabay

Neugodno se iznenadio jedan Crnogorac kada je dobio račun u crnogorskom ljetovalištu u Tivatu. On je naručio dvije espresso kafe, mineralnu vodu i dvije rakije, a to je sve platio 24 eura (48 KM).

Jedna kafa koštala ga je 3 eura (6 KM), mineralna voda 7 eura (14 KM), a cijena jedne šljivovice je 5,50 eura (11 KM). Šokiran cijenom, sve je objavio na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter), a njegova objava brzo se proširila.

“Volim Crnu Goru, svi znate, ali ovo je bezobrazluk. Naplatiti mineralnu vodu 0.7l 7 eura, baš ne bi smjelo. Meni nije žao, za ovu državu bih život dao, ali što je mnogo, mnogo je”, napisao je, piše žena.rs.

U komentarima su ga jedni upitali što je očekivao kada je odlučio sjesti u kafić u tako popularnom mjestu, a drugi su govorili da ni u najpoznatijim europskim metropolama cijene nisu tako visoke.

‘Ni u Rimu espresso ne košta 3 eura’, ‘Ovo je klasično udaranje po ušima’, ‘Šljiva skuplja nego Burbon’, samo su neki od brojnih komentara.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()