Jauci odjekuju selom Dubona: Ranjenima je potrebna krv!

Sve raspoložive jedinice Žandarmerije i SAJ-a krenule u Mladenovac

05.05.2023. 03:49
  • Podijeli:
rotacija-mup-srbije-645460833e0e7.webp Foto: MUP Srbija

U Srbiji, odnosno selu Dubona kod Mladenovca, tokom noći dogodio novi zločin u kojem je ubijeno najmanje osam ljudi!

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama, ubijeno je najmanje osam osoba, dok ih je 13 ranjeno. Mnogi od ranjenihsu u kritičnom stanju.

Iz ministarstva zdravlja Srbije pozvali su sve građane koji mogu dati krv da to i urade, jer je ona sada najpotrebnija povrijeđenima. Takođe, u Urgentni centar pozvani su svi ljekari sa odsustva kako bi pomogli ranjenima.

Kako javljaju mediji u Srbiji u selu gdje se dogodio masakr satima su se prolamali jauci članova porodica nastradalih.

U Srbiji, odnosno selu Dubona kod Mladenovca, tokom noći dogodio novi zločin u kojem je ubijeno najmanje osam ljudi! Prema još uvijek nezvaničnim informacijama, ubijeno je najmanje osam osoba, dok ih je 13 ranjeno. Mnogi od ranjenihsu u kritičnom stanju. Iz ministarstva zdravlja Srbije pozvali su sve građane koji mogu dati krv da tro i urade, jer je ona sada najpotrebnija povrijeđenima. Kako javljaju mediji u Srbiji u selu gdje se dogodio masakr satima su se prolamali krici i jauci članova porodica nastradalih. Nezvanično, među ubijenima je policajac M.P. koji je posao obavljao i PU Mladenovac. Imao je 21 godinu zajedno sa njim ubijena je i njegova mlađa sestra. Podsjećamo, za ovaj zločin osumnjičen je Uroš B. (21) za kojim se tragalo tokom noći. U Mladenovac su sinoć upućeni sve raspoložive jedinice Žandarmerije i SAJ-a Srbije.

Nezvanično, među ubijenima je policajac M.P. koji je posao obavljao i PU Mladenovac. Imao je 21 godinu zajedno sa njim ubijena je i njegova mlađa sestra.

Podsjećamo, za ovaj zločin osumnjičen je Uroš B. (21) za kojim se tragalo tokom noći.

U Mladenovac su sinoć upućeni sve raspoložive jedinice Žandarmerije i SAJ-a Srbije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()