Ispaljeno sedam metaka: Izrešetan automobil sportskog direktora Fudbalskog kluba "Osijek"

Incident se dogodio protekle noći u centru grada, javio je HRT.

28.05.2024. 12:48
  • Podijeli:
auto-policija-mup.jpg

U Osijeku je sa sedam metaka izrešetan automobil sportskog direktora Fudbalskog kluba "Osijek" Žozea Bota.

Incident se dogodio protekle noći u centru grada, javio je HRT.

U automobilu nije bilo nikoga, a Boto je trenutno na odmoru u Portugaliji.

U osječko-baranjskoj Policijskoj upravi nisu mogli da potvrde detalje incidenta, već su naveli da su oko 9.00 časova primili dojavu o oštećenoj šoferšajbni na automobilu parkiranjom u centru Osijeka.

Više pojedinosti o događaju očekuje se nakon završetka uviđaja, koji je u toku, napomenuli su u policiji.

Riječ je o automobilu marke "folkvagen arteon", koji je bio parkiran u prolazu između dvije zgrade, gdje Boto stanuje.

Hici su ispaljeni u šoferšajbnu, prema mjestu vozača.

Prvi je izrešetan automobil vidio Botov saradnik, njegov sunarodnik iz Portugalije Alfredo Almeida, kojeg je Boto nedavno postavio na mjesto koordinatora omladinske škole "Osijeka".

Almeida se juče nakon što je odvezao Bota na aerodrom u Zagreb, odakle je ovaj odletio na kraći godišnji odmor u Portugal, vratio u Osijek i ostavio automobil gdje ga inače i Boto ostavlja.

Boto je na dužnost sportskog direktora "Osijeka" imenovan u januaru. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()