Globalni "fast food" gigant dolazi u bh. susjedstvo

Svjetski poznati brend Burger King uskoro započinje svoje poslovanje u Crnoj Gori

02.11.2022. 07:05
  • Podijeli:
brza-hrana-pixabay.jpg

Svakog dana, više od 11 miliona gostiju posjeti restorane ovog lanca širom svijeta

Svjetski poznati brend Burger King uskoro započinje svoje poslovanje u Crnoj Gori. Tačnu lokaciju i vrijeme otvaranja još nisu objavili.

Crna Gora je, kako je saopšteno, najnoviji dodatak na širokoj mapi zemalja u kojima gosti mogu da iskuse sjajnu degustaciju hrane u primamljivim restoranima ovog američkog brenda.

Podsjetimo, riječ je o jednom od najpopularnijih američkih brendova, pod čijim imenom širom svijeta radi više od 19.200 restorana.

Čuveni okus

"Osnovan 1954. godine, Burger King brend je globalni lanac fast-food hamburgera poznat po kvalitetu i vrijednosti hrane i kao jedino mjesto gdje gosti mogu da dobiju čuveni klasik – Whopper sendvič, grilovan na žaru", navodi se u saopštenju objavljenom na crnogorskim portalima.

Restoran "Home of the Whopper" će, kako se precizira, uskoro otvoriti svoja vrata, "omogućavajući gostima u Crnoj Gori da probaju čuveni ukus brenda – grilovanje na žaru kao i kvalitetne proizvode poslužene sa ljubavlju i brigom u prijatnom i modernom ambijentu restorana dizajniranih kombinujući savremeni i minimalistički komfor otvorenih prostora u kojima se svi osjećaju dobrodošli".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()