Evakuaisan tržni centar, slučajno se uključio alarm

Nakon obavještenja napravila se velika gužva jer su građani nagrnuli na stepenice i izlazna vrata

28.05.2023. 19:00
  • Podijeli:
Policija MUP Hitna Tanjug Zoran Žestić-64661bfcbefae.webp Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Beo šoping centar u Beogradu evakuisan je danas, a provjerom je ustanovljeno da se slučajno uključio alarm, rečeno je iz MUP-a Srbije.

U tom šoping centru izdato je obavještenje da svi građani napuste centar, a tom prilikom napravila se velika gužva jer su građani nagrnuli na stepenice i izlazna vrata, javio je RTS.

U policiji su naveli da za sada nisu dobili nikakavu dojavu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()