Drama u gradskom autobusu: Putniku pozlilo

Na podu autobusa vidljiva je veća količina krvi.

11.11.2023. 21:40
  • Podijeli:
Autobus_sedišta_Foto Pixabay-638f00f0eba7e.webp Foto: Pixabay

Hitna pomoć intervenisala je u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu večeras oko 20 časova kada je putniku pozlilo u autobusu na liniji broj 65.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, kod Uprave carine zaustavio se gradski autobus, a brzom reakcijom Hitne pomoćni putnik je prevezen u Urgentni centar.

 

 Na podu autobusa vidljiva je veća količina krvi.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()