Drama na letu Air Srbije, prinudno sletio u Prag

Putniku pozlilo tokom leta

26.07.2023. 20:09
  • Podijeli:
air-serbia-er-srbija-avion-zrakoplov-fotoerikromanenkotassphotonewscompixsell.jpg Foto: Erik Romanenkotass/Photo Newscom/Pixsell

Današnji let Air Srbije JU380 iz Beograda do Londona, preusmjeren je na aerodrom u Pragu, nakon što je jednom putniku pozlilo tokom leta, saopštila je Air Srbija.

Kako je navedeno, posada je odmah pokušala da pruži prvu pomoć putniku, u skladu sa svim procedurama koje se primenjuju u takvim situacijama, a avion je na aerodromu dočekala ekipa hitne pomoći.

"S obzirom na trajanje obaveznog postupka u takvim situacijama, isteklo je radno vrijeme posade. Kompanija je u međuvremenu obezbjedila novu posadu koja je stigla u Prag i let JU380 biće uskoro nastavljen ka Londonu", navela je Air Srbija.

Povratni let JU381 iz Londona do Beograda biće realizovan u kasnijim večernjim časovima.

"Nadležne službe preduzimaju sve što je u njihovoj moći da pomognu putnicima koji su zbog kašnjenja propustili svoje konekcije i da ih preusmjere na alternativne letove ili da za njih obezbjede hotelski smeštaj, ukoliko je potrebno", saopštila je Air Srbija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()