Dodik na skupu u Beogradu: Gdje nema države, nema ni slobode

Na skupu 'Srbija nade' se obratio građanima Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske

26.05.2023. 19:56
  • Podijeli:
Tan2023-05-2619591479_5 milorad dodik miloš milivojevic-6470f3e0bf6ad.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Poručio je da danas Srbija i srpski narod tuguju za nastradalom djecom.

"Srbija nije slaba, mi nismo slabi, naša tuga će biti naš način da budemo još jači", rekao je Dodik u Beogradu.

Poručio je da je džabe strancima što okupljaju izdajnike, koristeći događaje kao što su onaj u OŠ na Vračaru i u Mladenovcu.

"Došao sam da podržim Srbiju i ime Republike Srpske. Srbiju koju vodi Aleksandar Vučuć, ta Srbija mora i treba da bude poštovana. Srpka je zagledana u Srbiju, voli je. Ovdje su mnogi iz RS, mi smo Srbi, mi smo jedan narod, Srba koji hoće svoje države, oni koj danas imaju dvije svoje države - Srbiju i Republiku Srpsku. Nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe", rekao je Dodik.

Rekao je da slobode nema bez države.

"Tamo gdje Srbi nemaju državu, nemaju ni slobodu. Važno je da budemo sa Srbima na Kosovu, kao i onima u Republici Srpskoj, svuda", rekao je Dodik.

Poručio je - neka živi Srbija, neka živi Republika Srpska, neka živi Rusija!

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()