Region bez struje: Poznat uzrok havarije

Električne energije nema u većem dijelu BiH i Crne Gore, kao i u Dalmaciji i dijelovima Slavonije u Hrvatskoj

21.06.2024. 13:21
  • Podijeli:
dalekovod-pixabay.jpg

Zbog ispada na mreži Crnogorskog elektrodistributivnog sistema bez napajanja je skoro cijelo područje Crne Gore, kao i veliki dio Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a kako navode crnogorski mediji, izbio je požar na jednom od dalekovoda.

Crnogorski mediji javljaju da struje nema u Budvi, Baru, Risnu, Podgorici, Zeti, Danilovgradu, dok Pobjeda javlja da je izbio požar na jednom od dalekovoda, te da je to uzrok havarije.

Brojni gradovi širom BiH ostali su bez struje.

Električne energije nema u Banjaluci, Sarajevu, Gradišci, Prnjavoru, Kotor Varošu, Derventi, Doboju…

Kada je riječ o Banjaluci, struje nema u centru, ali ni u naseljima Kočićev vijenac, Rebrovac, Debeljaci, Dragočaj, Ada, Petrićevac…

I Dalmacija je oko 12:25 sati ostala bez struje.

Bez struje su ostali Split, Omiš, Makarska, Dubrovnik i Župa Dubrovačka, Kaštela, Solin, Vodice, Prvić, Zadar, Starigrad Paklenica, brojna ostrva… Čini se da struje nema u cijeloj Dalmaciji.

Električne energie nema ni u dijelu Slavonije, odnosno u Slavonskom Brodu i Vinkovcima.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()