Status quo i dalje: Dodik nakon sastanka s Osmorkom poručio da ne odustaje od imovine

Otkrio da Denis Šulić i defitinitivno neće biti ministar u Vijeću ministara

05.01.2023. 15:57
  • Podijeli:
Milorad Dodik_UNA-6391e14dbb6de.webp Foto: UNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Doboju nakon sastanka s predstavnicima Osmorke da neće odustati od pitanja državne imovine, ali i 9. januara.

Istakao je da postoji jasna želja svih aktera u procesu formiranja vlasti na državnom nivou da se odblokira rad institucija, te poručio da Denis Šulić neće biti za ministra.

"Zahvalan sam Šuliću što je shvatio da špekulacije mogu biti prepreka i dogovorili smo se da prihvatimo njegovo mišljenje. Otklonit ćemo taj problem. Što se nas tiče, ali i Osmorke, oni razumiju da je to hibridni problem koji je izmislila SDA koja je željela problematizirati njegovo imenovanje", rekao je Dodik i dodao da će umjesto Šulića za ministra za ljudska prava i izbjeglice postaviti nekoga iz reda Ostalih.

Na kraju, Dodik je pojasnio kako u Republici Srpskoj neće odustati od pitanja državne imovine, ali i 9. januara.

"Ako je problem 9. januar i nama je problem 1. mart. Je li neko mislio da se mi odričemo 9. januara? Niti mi očekujemo da se neko odrekne 1. marta. Međutim, to su teme koje se neće skloniti s dnevnog reda, ali ima mnogo drugih koje prvo treba završiti", zaključio je Dodik.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()