Raspodjelom prihoda: Amidžić tvrdi da je za jedan odsto veći priliv sredstava u budžet Republike Srpske

On je istakao da je usvojena odluka o prvom privremenom poravnanju između korisnika raspodjele indirektnih poreza sa jedinstvenog računa UIO.

04.09.2023. 14:46
  • Podijeli:
uio-foto-una.jpg

Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH usvojio je danas u Banjaluci odluku o utvrđivanju privremenih koeficijenata za raspodjelu prihoda s jedinstvenog računa za period juli-septembar kojim se omogućava za jedan odsto veći priliv sredstava u budžet Republike Srpske, rekao je ministar finansija i trezora u Savjetu ministara Srđan Amidžić.

Amidžić je dodao da je usvojena odluka o prvom privremenom poravnanju između korisnika raspodjele indirektnih poreza sa jedinstvenog računa UIO za ovu godinu kojom je predviđen za 14,5 miliona KM veći priliv sredstava u budžet Srpske.

Prije početka redovne sjednice održana je konstitutivna sjednica Upravnog odbora UIO.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()