Pogledajte rukovanje novog i starog člana Predsjedništva BiH

Lider SDA čestitao kandidatu Ujedinjene opozicije

04.10.2022. 12:30
  • Podijeli:

Dom naroda PS BiH trebao je danas na hitnoj sjednici razmatrati Izvještaj o postizanju identičnog teksta Zakona o dopunama Zakona o porezu na dodatnu vrijednost i Izvještaj o postizanju identičnog teksta Zakona o izmjenama Zakona o akcizama u BiH.

Na kraju je ipak sjednica otkazana, jer nije bilo kvoruma za njeno održavanje.

Ipak, naše kamere su uoči dolaska delegata snimile i zanimljiv susret dvojice kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Denis Bećirovića i Bakira Izetbegovića.

Naime, dok je razgovarao s Asimom Sarajlićem, u salu je ušao Bećirović, te se tom prilikom rukovao s Izetbegovićem, koju mu je kako smo čuli kratko samo kako rekao: "Čestitam".

Podsjećamo, prema posljednjim informacijama iz CIK-a, na osnovu 90,2 posto prebrojanih glasova Bećirović je osvojio 285.108 glasova, a predsjednik SDA 187.380 glasova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()