Otkazana najavljena sjednica Predstavničkog doma PSBiH

Ništa drugo nije se nije očekivalo

05.10.2022. 07:46
  • Podijeli:
Parlament BiH Foto: Armin Durgut/Pixsell
Parlament BiH

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović otkazao je 33. sjednicu tog doma, koja je bila zakazana za danas.

U obavještenju predsjedavajućeg Radmanovića navodi se da je sjednica otkazana zbog nepostojanja uslova za njeno održavanje - saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()